La Redoute, τα τελευταία trends της γαλλικής μόδας

2014-01-29 11:35
Η La Redoute ιδρύθηκε το 1873 ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Το 1922 ανέπτυξε το εμπόριο δια αλληλογραφίας και πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση στη γαλλική αγορά. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στη διάδοση των τελευταίων trends της γαλλικής μόδας σε κάθε οικογένεια και σε κάθε σπίτι, σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα η θυγατρική εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2005 και φέτος, το καλοκαίρι του 2012, η Melina May Α.Ε. ανέλαβε πλέον την αποκλειστική διαχείριση των προϊόντων της La Redoute για την Ελλάδα και την Κύπρο. 
 

Η La Redoute επενδύει στη δημιουργικότητα, την ποιότητα, την καινοτομία και προσφέρει σε κάθε πελάτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό στυλ, με άνεση, ταχύτητα και οικονομία, μέσω του μεγαλύτερου και πληρέστερου καταλόγου που κυκλοφορεί στην Ευρώπη για αγορές από το σπίτι. 

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της τις τελευταίες τάσεις της μόδας στις 'ι τιμές, με αξιοπιστία, άριστη εξυπηρέτηση και παράδοση στο χώρο που επιθυμούν οι ίδιοι. Με άμεση προταιρεότητα τον πελάτη η La Redoute προσφέρει εκπληκτικές προσφορές στα προ'ι'οντα της , με κουπόνια προσφοράς και συνεχείς εκπτώσεις στις ήδη πολύ προσιτές τιμές!!!

Μερικά απο τα trends που σας προτεινουμε ειναι : 

Παντελόνια με στύλ 



 

 

 

 

Μπλουζάκια και πουκάμισα ...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πανοφώρια για όλες τις εποχές 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φούστες και φορέματα για άκρως θυληκο Look...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και τέλος τα πολυαγαπημένα μας σε όλους παπουτσια <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και για το καλοκαιρι που ερχεται...

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τις αγορες σας μπείτε στο On-line κατάστημα της La Redoute (www.laredoute.gr) και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις προσφόρες που θα επακολουθήσουν...!!!