Summer 2014 *Swimwear* (Part 1-shapes)

2014-04-20 15:53
 
     Το στράπλες μαγιό:     Αν το στήθος σου είναι μεσαίου μεγέθους 'η αρκετά μικρό τοτε το κατάλληλο μαγιό που σου προτείνουμε ειναι το  στραπλες .  Με την κατάλληλη ενίσχυση, το στράπλες, θα δείχνει το στήθος σου πιο ζουμερό και στητό. Διάλεξε ένα με λουλούδια ή μονόχρωμο με πολύχρωμα μοτίβα και συνδιασε το με το αντίστοιχο κάτω μερος του 'η με ενα μονόχρωμο μαγιό απο τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο μαγιό του επάνου μέρους.

 

Μαγιό με έναν ώμο: Αποτελεί καυτή τάση στις μπλούζες και τα φορέματα. Τώρα και τα μαγιό με σουτιέν με έναν ώμο υπόσχονται να κάνουν τις βουτιές σου πιο μοδάτες. Αποτελούν ιδανική επιλογή για τη διασκέδαση στο beach bar μετά το μπάνιο. Αν το στήθος σου είναι εξαιρετικά μικρό, ο ένας ώμος δεν θα σε κολακεύσει. Επίλεξε ένα μαγιό με έναν ώμο μεν που θα έχει λεπτή γραμμή ή θα θυμίζει στράπλες με ζώνη. Αντίθετα αν το στήθος σου ειναι υπερβολικά μέγαλο επίσης δεν είναι η καταλληλ΄πτερη επιλογή για εσένα! Τα μαγιό τέτοιου στυλ ταιριάζουν καλύτερα στα μεσαία με μικρου μεγεθους στηθη.

 

Mαγιό με κύματα:Η μόδα των κυμάτων επιστρέφει και ειδικά στο κάτω μέρος του μαγιό, τα φρουφρού και τα κύματα (κυματιστές πτυχές υφάσματος πάνω από το βασικό κομμάτι). Τα λεγόμενα ruffles στο κάτω μέρος του μαγιό το κάνουν πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο ενώ στο σουτιέν δίνουν όγκο σε ένα μικρό στήθος.

 

To Vintage μαγιό: Κάνε εμφάνιση σαν pin up girl από άλλη εποχή με μαγιό εποχής. Μυτερά σουτιέν στα μαγιό, ψηλόμεσο κιλοτάκι στα μαγιό, πουά κι κρόσσια δίνουν στο λουκ σου κάτι στιλάτο και παλιομοδίτικο. Δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τα πολυ skinny σωματα . Αναδικνύονται καλύτερα με καμπύλες !

 

 

Γενικά τα σχέδια που επικρατουν ειναι τα : κύματα, τα κροσια, οι φιογκοι και τα φρου φρου σε οποιοδηποτε μερος του μπικινι (κατω 'η πανω μερος)! Εφαρμοστε το στυλ σας με βαση τις προτιμησεις σας αλλα κυριως με βαση του σωματος σας. Αναδικνυστε με τον καλυτερο τροπο και απλα σαγυνευστε στην παραλια......